Professioneel begeleide zwangerschapsgym in Enschede

Met deze zwangerschapsgym blijf je in vorm en maak je je op voor een gezonde en fitte voorbereiding op je bevalling. Het is een zwangerschapstraining van Floor®. Je traint onder begeleiding van een fysiotherapeut die er voor zorgt dat je veilig en verantwoord blijft bewegen. Voorheen was dit Zwangerfit bij Nelleke Tepper

Vanaf welke termijn mag ik mee doen met de zwangerschapsgym?

Je bent van harte welkom vanaf je 11-weken termijnecho. Instappen daarna kan op elk moment en doortrainen tijdens je zwangerschap kan tot zolang als jij het prettig vindt. Vaak is dat gewoon tot aan de uitgerekende datum.

We trainen indoor in doorlopende groepen en op twee locaties. Beide locaties zijn in Enschede.

Hoe zijn de groepen opgebouwd?

Je traint samen met vrouwen die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. In de cooling -down is er aandacht voor ademhaling en ontspanning. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint.

Wie zijn de trainers? 

De trainingen worden gegeven door Friederike en Puck. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg. Wij hebben uitstekend contact met de verloskundigen in de buurt en kan ook altijd even overleggen met hen als daar een reden voor is.

Proeftrainingen zijn altijd mogelijk en gratis, maar alleen na het invullen van het intakeformulier en een korte intake vooraf. We hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Interesse in een proeftraining? Of wil je eerst nog meer informatie? Stuur dan een berichtje via het contactformulier of bel: 06-34361122 of 053-5698787

Lestijden en prijzen

Strippenkaarten

5 trainingen voor 75 €
10 trainingen voor 120 €
20 trainingen voor 185 €

Tijden en locaties

Dinsdag: 18.30 – 19:30 locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Dinsdag: 19.30 – 20:30 locatie Fysio Movent, Zunabrink 12
Woensdag: 18.30 – 19:30 locatie Enschede Centrum, Oosterstraat 2 (Oosterpoort)
Woensdag: 19.30 – 20:30 locatie Enschede Centrum, Oosterstraat 2 (Oosterpoort)

Zorgverzekeraars

We hebben contracten met alle zorgverzekeraars
Plan nu je afspraak